Back to top

Kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kívánunk nyújtani partnereink számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Munkatársaink szakszerű továbbképzésével, a régió szakmunkásképzésében való részvételével kívánjuk folyamatosan biztosítani a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást.

Cégbemutató

A Julius - Globe Kft. 1998 óta működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Üzemünk Győrújbaráton található, közel Ausztria és Szlovákia hátárához, az autópálya mellett, így rendkívül jól megközelíthető. 40 fős létszámmal, 2800 m2 alapterületű üzemeinkben, modern gépparkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Többéves fejlődésünk során folyamatos növekedést tudhatunk magunkénak. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk az autó-, csomagoló-, műanyag-, orvosi műszertechnikai-, high-tech-, dohány- és nyomdaipar illetve elektromos gépalkatrészt gyártó szerszámkészítés területén.

Víziónk

A Julius-Globe Kft. kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kíván nyújtani partnerei számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Célunk továbbá, hogy munkatársaink szakszerű továbbképzésével, illetve a régió szakmunkásképzésében való részvétellel, a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást folyamatosan biztosítsuk.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Legfrissebb hírek

2016. július 14.

A Széchenyi István Egyetem és Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának Műanyagipari Szakosztálya szakmai napján vettünk részt Mosonmagyaróváron, a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karon a régió műanyagiparral foglalkozó vállalkozásai meghívásával, SMR gyárlátogatással egybekötve.

Tovább

2016. június 10.

Az AVIO Róma melletti Colleferro gyárában tettünk látogatást, ahol a hajtóművek gyártását tekinthettük meg. Az Avio, mely a nemzetközi űrkutatás egyik vezető vállalata, és több, mint 100 éves múltra tekinthet vissza, komoly know-how-val rendelkezik a szilárd, folyékony és kriogén hajtóanyagú hajtóműtervezés, fejlesztés és gyártás területén.

Tovább

2016. június 09-10

Cégünk az Olasz Űrügynökség (ASI) római központjában, illetve Európai Űrügynökség (ESA) elsősorban műholdas távérzékeléssel foglalkozó központjában (ESRIN), Frascatiban tett látogatást.

Tovább