Back to top

Kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kívánunk nyújtani partnereink számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Munkatársaink szakszerű továbbképzésével, a régió szakmunkásképzésében való részvételével kívánjuk folyamatosan biztosítani a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Cégbemutató

A Julius - Globe Kft. 1998 óta működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Üzemünk Győrújbaráton található, közel Ausztria és Szlovákia hátárához, az autópálya mellett, így rendkívül jól megközelíthető. 40 fős létszámmal, 2800 m2 alapterületű üzemeinkben, modern gépparkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Többéves fejlődésünk során folyamatos növekedést tudhatunk magunkénak. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk az autó-, csomagoló-, műanyag-, orvosi műszertechnikai-, high-tech-, dohány- és nyomdaipar illetve elektromos gépalkatrészt gyártó szerszámkészítés területén.

Víziónk

A Julius-Globe Kft. kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kíván nyújtani partnerei számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Célunk továbbá, hogy munkatársaink szakszerű továbbképzésével, illetve a régió szakmunkásképzésében való részvétellel, a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást folyamatosan biztosítsuk.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Legfrissebb hírek

2016. június 6.

2016. június 6-án céges családi napot szerveztünk a győrújbaráti gyermek táborban. Kicsik és Nagyok több helyszínen vezethették le felesleges energiájukat kezdve az óriásugráló várral, a meglepetésre Gordon Ramsey-i magasságokban zajló főzőversenyen keresztül, egészen az asztaliteniszezés, csocsózás tevékenységekig.

Tovább

2016 május 05.

Szakmai úton vettünk részt a GYMSKIK Ipari Tagozatával. Megbeszélést tartottunk a Kecskeméti Főiskolán a Műszaki Anyagtudományi Kar vezetőivel és képviselőivel illetve megtekintettük a laborokat és gyakorlati képzőhelyeket is. Ezt követően a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban tettünk látogatást.

Tovább