Back to top

Karácsonyi adománygyűjtés

Kollégáink az elmúlt évekhez hasonlóan, idén decemberben is adománygyűjtésbe kezdtek. Két olyan családra esett a választásuk, akik amellett, hogy nagycsaládosként amúgy is több kihívással kell megküzdeniük, sajnos tartósan beteg gyermeket is nevelnek. A családokat minkét esetben a gyermekeket ellátó, a családokkal évek óta kapcsolatban álló gyermekorvos/ gyermekorvosi asszisztens ajánlotta figyelmünkbe.
A Kócz-Rajky nyúli családban tavaly született, 5. gyermekként Axel, aki kiskora ellenére már több műtéten esett át, tartós szívbetegséggel küzd. Alexander, Elizabet, Izabella, Arabella és Axel szülei mindent megtesznek gyermekeik ellátásáért, azonban a kórházi kezelések, utazások jelentősen megterhelik a családot.
A Futó családban 4 gyermeket nevel egyedül az Édesanya, közülük Dominik rengeteg külön figyelmet, anyagi ráfordítást igényel, mivel ő is szívbeteg. Szerény körülményeik ellenére az Édesanya nagy szeretetben neveli őket, próbál helytállni Kiara, Dominik, Benett és Zara érdekében.
Kolléganőink felhívását idézve: „arra kérünk Mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, gondolja át, hogy ebben az évben, miért tud hálát adni és kis mértékben ossza meg az őt ért sok jót azokkal, akik nincsenek ilyen szerencsés helyzetben, akiknek az idei év sajnos még mindig több rosszat tartogatott, mint jót. Kérünk Benneteket, hogy akinek lehetősége van, idén is járuljon hozzá, hogy Karácsonykor meg tudjuk ajándékozni ezeket a családokat. Nem csak az adományt szeretnénk eljuttatni hozzájuk, hanem a tudatot, hogy így távolról, idegenként is együtt érzünk velük, hogy értékeljük az erőfeszítéseiket és a remény érzését az előttük álló hosszú útra.”
Nagyon szépen köszönjük az adományozást minden munkatársunknak! Egyben kolléganőinknek, Verebné Regdon Ritának és Varsics Virágnak is hálásan köszönjük az évek óta tartó adományszervezést!
Áldott Karácsonyt kívánunk Mindannyiuknak!
a JG csapata