Back to top

Kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kívánunk nyújtani partnereink számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Munkatársaink szakszerű továbbképzésével, a régió szakmunkásképzésében való részvételével kívánjuk folyamatosan biztosítani a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást.

CÉGBEMUTATÓA Julius - Globe Kft. 1998 óta működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Üzemünk Győrújbaráton található, közel Ausztria és Szlovákia határához, az autópálya mellett, így rendkívül jól megközelíthető. 1700 m2 alapterületű üzemeinkben, modern gépparkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Többéves fejlődésünk során folyamatos növekedést tudhatunk magunkénak. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk autó-, csomagoló-, műanyag-, orvosi műszertechnikai-, high-tech-, dohány- és nyomdaipar illetve elektronikai iparba szállított CNC forgácsolt alkatrészek gyártása és szerszámkészítés területén. Emellett kutatás-fejlesztéssel, készülékek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk.

Víziónk

A Julius-Globe Kft. kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kíván nyújtani partnerei számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Célunk továbbá, hogy munkatársaink szakszerű továbbképzésével, illetve a régió szakmunkásképzésében való részvétellel, a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást folyamatosan biztosítsuk.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk a környezetvédelemre és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Legfrissebb hírek

2023.MÁJUS 25.

Örömmel értesültünk arról, hogy a C3S Kft. és aiMmotive által fejlesztett VIREO (Virtual Intelligence Realization for Earth Observation) 3 Unit méretű műhold 2023.04.15-én a kaliforniai Vandenberg Space Force Base légitámaszpontról egy SpaceX Falcon 9 típusú rakétával sikeresen felbocsátásra került.
A VIREO 2023.05.25-én sikeresen megkezdte Föld körüli, előreláthatólag 3 éves útját a mesterséges intelligencia fedélzeti alkalmazási lehetőségeit kutatva.
Gratulálunk a C3S Kft. munkatársainak a fantasztikus teljesítményért! Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy a bonyolult kialakítású, 5 tengelyes megmunkálást igénylő alkatrészek gyártásával a Julius-Globe csapata is hozzájárulhatott a projekt sikerességéhez.
A kilövés itt tekinthető meg:
https://www.youtube.com/live/F_OEbfFvdeE?feature=share

Tovább

2022.december 21.

Kollégáink idén is karácsonyi adományozásba kezdtek. Idén 3 helyre kerültek az általunk összegyűjtött pénzből megvásárolt adományok. 340.000 forint értékben sikerült adományokat eljuttatnunk számukra.
Először is olyan családokra esett a választásunk, akik sajnos nagyon nehéz anyagi helyzetben kénytelenek gyermeket nevelni. A győrújbaráti családokat a helyi védőnő ajánlotta figyelmünkbe, K.O. Anna családjában öt gyermek él, közülük sajnos ketten tartósan betegek, S. Erika pedig nagyon nehéz anyagi körülmények között neveli kislányát.
A két családnak egyenként 100-100.000 forint értékű vásárlási utalványt és 50-50.000 forint értékben játékokat és ajándékcsomagot adtunk át.
2023.novemberében Győrújbaráton sajnálatos baleset történt. Elütöttek a GYHG dolgozói közül egy fiatalembert. A balesetet követően Péter hála Istennek felépült. Számára és kollégái számára juttattunk el Karácsony alkalmából egy jelképes ajándékcsomagot megköszönve munkájukat és mielőbbi teljes felépülést kívánva.
Hálásan köszönjük mindenkinek az adományozáshoz való hozzájárulását!

Tovább

2021.december 21

Kollégáink az elmúlt évekhez hasonlóan, idén decemberben is adománygyűjtésbe kezdtek. Két olyan családra esett a választásuk, akik amellett, hogy nagycsaládosként amúgy is több kihívással kell megküzdeniük, sajnos tartósan beteg gyermeket is nevelnek. A családokat minkét esetben a gyermekeket ellátó, a családokkal évek óta kapcsolatban álló gyermekorvos/ gyermekorvosi asszisztens ajánlotta figyelmünkbe.
A Kócz-Rajky nyúli családban tavaly született, 5. gyermekként Axel, aki kiskora ellenére már több műtéten esett át, tartós szívbetegséggel küzd. Alexander, Elizabet, Izabella, Arabella és Axel szülei mindent megtesznek gyermekeik ellátásáért, azonban a kórházi kezelések, utazások jelentősen megterhelik a családot.
A Futó családban 4 gyermeket nevel egyedül az Édesanya, közülük Dominik rengeteg külön figyelmet, anyagi ráfordítást igényel, mivel ő is szívbeteg. Szerény körülményeik ellenére az Édesanya nagy szeretetben neveli őket, próbál helytállni Kiara, Dominik, Benett és Zara érdekében.
 

Tovább