Back to top

Cégünk a „Ones to Watch” listán Európa legjobbjai között

Cégünk a „Ones to Watch” listán Európa legjobbjai között
A Julius-Globe Kft. „One to Watch” címet kapott az RSM által szponzorált European Business Awards eseményen közzétett európai üzleti kiválósági listán.
A Julius-Globe Ltd. azért került a listára, mert kivételes teljesítményt ért el a 12 European Business Awards közül az egyik kategóriában, és a program innováció, siker és etika alapvető értékeit követi.
Adrian Tripp, a European Business Awards, Európa legnagyobb, ágazatok közötti üzleti versenyének ügyvezető elnöke ezt mondta:  „Azt volt a célunk, hogy szélesebb körben ismerjük el a számos hihetetlen üzleti sikertörténetet Európa-szerte.”
Így folytatta: „Ezeknél a vállalatoknál a tehetség, odaadás és innováció áll a központban, ami munkahelyeket és lehetőségeket teremt, és ez az országuk fellendülésének a hajtómotorja.”
Jean Stephens, az RSM, a független könyvvizsgáló, adójogi és tanácsadó cégek hatodik legnagyobb globális hálózatának, az Awards egyik hosszú távú szponzorának ügyvezető elnöke ezt mondta: „A „Ones to Watch” listára való felkerülés valódi megtiszteltetés. Az RMS-nél európai és Európán kívüli vállalatokkal dolgozunk együtt, valamennyi üzleti területükön tanácsot adunk nekik, és lelkesen támogatjuk őket a sikereikben és prosperitásukban. Sok sikert kívánunk ezeknek a dinamikus cégeknek a jövőben.”