Back to top

Kollégáink ismét adománygyűjtésbe kezdtek

Kolléganőink kezdeményezésére idén is folytattuk a „hagyományosnak” mondható év végi gyűjtésünket. Nagy örömmel tudatjuk, hogy kollégáink részéről idén 200.000,- Ft gyűlt össze.
A legkiszolgáltatottabb és leginkább támogatásra szoruló emberkéknek illetve a nehéz helyzetben lévő csecsemős családoknak gyűjtöttünk. Az adományt, amely a babák ellátásához szükséges eszközökből (pelenkák, csecsemőápolási szerek, bébi ruhák) állt, ma adtuk át a győri Kórház csecsemőosztályával együttműködő Várva Várt Alapítvány számára. Az alapítvány a krízis helyzetben lévő kismamákat segíti, és azon dolgoznak, hogy a gyermekek a vér szerinti családban maradhassanak. Munkájukat pszichológusok, szociális munkások és önkéntesek is segítik. A kismamák, kisgyermekes anyák életét folyamatosan nyomon követik, „megtanítják őket helyesen élni” .
Az adománygyűjtésre való felhívást idézve: Nagyon hálásak vagyunk, és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Julius-Globe-nál elindított év végi gyűjtések ilyen sikeresek voltak, hogy olyan kollégák között dolgozhatunk, akik ebben az üzleties világban sem lettek közömbösek mások sorsa iránt.