Back to top

Nézettséget tekintve a 20. helyen

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki érdemesnek találta cégünket arra, hogy ránk szavazott az EBA verseny második fordulójában. Hogy a többi versenyzőhöz képest hogyan áll a szavazati arányunk, azt még nem tudjuk, de az már világosan látszik, hogy  a második megmérettetésen elindult 415 cég közül, nézettséget tekintve a 20. helyen állunk. Cégünknél 1229 különböző IP nézettséget jelzett a rendszer, ami azt jelenti, hogy 1229 különböző cég, szervezet és magánszemély nézte végig a filmünket. Annyit elárulhatunk, hogy ennél is több szavazatot kaptunk. Miamitól kezdve egészen Csíkszeredáig több, mint húsz országból szavaztak ránk. A széles körű népszerűsítés és az elért eredmény közös siker a számunkra, sokaknak köszönhetjük, többek között kollegáinknak és családtagjainak, vevőinknek, kooperációs és együttműködő partnereinknek, barátainknak és ismerőseinknek, és kifejezetten köszönjük a külhoni magyarok támogatását is! Bármi lesz is a végeredmény, számunkra már az is nagy dolog, hogy kis cégként sikerült idáig eljutnunk, hogy 34 országból 33 ezer vállalat közül bekerültünk azon cégek közé, akik 11 kategóriában Európa legjobbjaival versenyeztek. Köszönjük, hogy velünk együtt részt vettek ebben a versenyben, szavazataikkal és a sok megosztással támogattak bennünket!
 
 
Időközben kiderült, hogy a magyar versenyzők közül az„Az Év Munkaadója” kategóriában versenyző EPAM Systems magyar irodáját az EBA szakmai zsűrije a tíz legjobb közé választotta, amihez gratulálunk és nagyon szorítunk nekik.
 
 
A versenyben kiemelkedő média partnerünk volt: Prime Time Communications, akik a sajtókapcsolatokat ápolták, interjúkat szerveztek és biztosították a jelenlétünket a közösségi médiában.
 
További együttműködő partnereink:
 
Alexander Bognar Creative Services
 
Győr-Moson-Sopron Megyei és Kereskedelmi Iparkamara
 
Győri Műszaki SZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
 
Magyar Női Unió
 
Széchenyi István Egyetem és Könyvtár
 
XMEDITOR
 
és még sokan mások