Back to top

Profit milling bevezetése

Egy új technológiát, a Profit Millinget vezettük be a múlt héten.
A nyers darabot 36 mm mélységben martuk. Először lebontottuk a sarkait, majd készre munkáltuk. Az autóiparba gyártott alkatrészt vízhűtés nélkül, levegőhűtéssel, fele annyi idő alatt martuk meg, mintha lapkás maróval tettük volna.
Cégünk igyekszik a megmunkálási hatékonyságot megsokszorozni. A munkaerő és alapanyag költségek folyamatosan nőnek, míg a vevők az alkatrészek árát folyamatosan csökkenteni akarják. Csak úgy tudunk előremenekülni, ha a megmunkálási hatékonyságot igyekszünk megsokszorozni. Ebben innovatív ötleteikkel a munkatársaink is elöl járnak, de ugyanúgy támogatja ezt az ESPRIT CAM rendszerünk, amelyet 2012-ben vezettünk be. Az új verzió rendkívül hatékony megmunkálási technológiára helyezi a hangsúlyt, amely ötletes és kiemelkedően gazdaságos szerszámpályákat és új megmunkálási stratégiákat biztosít a nagyobb hatékonyság érdekében.
Az új funkciók a magasabb vágósebességre, hosszabb szerszámélettartamra, illetve az egyre komplexebb geometriák megmunkálhatóságára helyezik a hangsúlyt.