Back to top

300.000,- forintnyi adomány gyűlt össze

Hagyományainkhoz híven kolléganőink idén is gyűjtést szerveztek. Örömmel adjuk hírül, hogy kollégáink és a vezetőség felajánlásával összesen 300.000,- Ft gyűlt össze jótékony célra. Nagyon szépen köszönjük minden adományozó kollégának a nagylelkű felajánlást!

Idén 200.000, Ft-ot egyik, agyvérzésen átesett, jelenleg a felépüléshez szükséges rehabilitáción résztvevő kollégánk családjának fogunk a napokban átnyújtani, támogatást nyújtva nekik ebben a nehéz helyzetben. Ezzel is szeretnénk a felépülését elősegíteni, hogy mielőbb visszatérhessen közénk!

100.000,- Ft-ot pedig a legkiszolgáltatottabb és leginkább támogatásra szoruló emberkéknek gyűjtöttük azért, hogy a koraszülött csecsemők élete és egészsége érdekében a speciális mentés működtetéséhez hozzá tudjuk járulni. A támogatást eszközök formájában jövő januárban fogjuk az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány Kisalföldnek átnyújtani.
Az Alapítvány Kisalföld és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Koraszülött Osztálya azon dolgozik, hogy a koraszülött babák minél nagyobb számban gyógyuljanak és élhessenek teljes életet.

Kolléganőink, - akik rendszeres véradók is - felhívásából idézve: „Az eddigiekre visszaemlékezve elmondhatjuk, hogy cégünk dolgozói példaértékű hozzáállást mutattak az elmúlt években. Nagyon hálás szívvel köszönjük a korábbi nagylelkű felajánlásokat.”

Aranyosi Ervin: Szívedből adni

Kipróbáltad már - hogy milyen nyitott szívedből adni?
Felrázva néhány csüggedőt jó embernek maradni?
Segíteni az éhezőt, tudva, más nem segíthet!
Reményt adni, hol elfogyott...hol vár sóvár tekintet.