Back to top

Kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kívánunk nyújtani partnereink számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Munkatársaink szakszerű továbbképzésével, a régió szakmunkásképzésében való részvételével kívánjuk folyamatosan biztosítani a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást.

CÉGBEMUTATÓA Julius - Globe Kft. 1998 óta működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Üzemünk Győrújbaráton található, közel Ausztria és Szlovákia hátárához, az autópálya mellett, így rendkívül jól megközelíthető. 2800 m2 alapterületű üzemeinkben, modern gépparkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Többéves fejlődésünk során folyamatos növekedést tudhatunk magunkénak. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk autó-, csomagoló-, műanyag-, orvosi műszertechnikai-, high-tech-, dohány- és nyomdaipar illetve elektronikai iparba szállított CNC forgácsolt alkatrészek gyártása és szerszámkészítés területén. Emellett kutatás-fejlesztéssel, készülékek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk.

Víziónk

A Julius-Globe Kft. kiváló minőséget, megbízhatóságot és folyamatos, fenntartható fejlődést kíván nyújtani partnerei számára. Modern gyártóberendezésekkel, korszerű gyártástechnológiával, magasan képzett munkatársakkal és egy összetartó, motivált csapat segítségével törekszünk vevőink igényeinek maximális kielégítésére.

Célunk továbbá, hogy munkatársaink szakszerű továbbképzésével, illetve a régió szakmunkásképzésében való részvétellel, a megfelelő gyakorlattal rendelkező, szakképzett utánpótlást folyamatosan biztosítsuk.

Fontosnak tartjuk, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk a környezetvédelemre és rendszeresen támogassunk társadalmi, kulturális és karitatív kezdeményezéseket.

Legfrissebb hírek

2020.május.29

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a mai nap folyamán 300 darab, intenzív osztályon alkalmazható lélegeztetőgéphez szállítottuk le a szükséges forgácsolt alkatrészeket. Hamarosan leszállításra kerül a fennmaradó 800 darabhoz való alkatrészmennyiség is. Magyarországon a világjárvány hatására csúcstechnológiájú lélegeztetőgépek gyártásába kezdett egy orvosi eszközöket gyártó cég, a Celitron Medical Technologies Kft.. A projekt keretében összesen 1100 darab lélegeztetőgépet szerelnek hamarosan össze, melyek a magyar emberek egészségét fogják szolgálni, s amelyeket az újszülöttek, gyermekek és felnőttek intenzív osztályon való lélegeztetésére is tudnak használni. Köszönjük munkatársainknak, hogy helyt álltak ebben a nehéz időszakban. Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy ezekhez az életmentő gépekhez cégünk szállíthatja és munkatársaink gyárthatják a forgácsolt alkatrészeket.

Tovább

2019.április 30.

Immáron ötödik alkalommal támogatjuk évi 300.000,Ft-al a GYERGYÓSZÉKÉRT Alapítványt, mely létrejöttének előzménye a győri Lukács Sándor Mechatronikai És Gépészeti Szakképző Iskola, valamint a gyergyószentmiklósi Fogarasy Mihály Műszaki Líceum testvériskolai kapcsolata. A határon átnyúló szakképzés elősegítésének elsődleges célja, hogy a székelyföldi fiatalok is versenyképes tudással tudjanak megfelelő állásokat betölteni a munkaerőpiacon, biztosítva ezzel a szülőföldjükön történő maradásukat, boldogulásukat.
 
A 2015-ben induló program hatására indult meg a líceumban a mechatronika oktatás, amelynek a szakmai támogatás mellett egyik alapvető feltétele volt a tárgyi eszközök fejlesztése is. További cél egy ösztöndíj program kidolgozása, illetve a műszaki pedagógusok továbbképzése, melynek a győri, Győr környéki ipari cégek mellet, a Lukács iskola ad majd otthont.
 
Az alapítvány a Gyergyószentmiklós Város Önkormányzattal együtt a jövőben egy pályázat keretében szeretné megvalósítani a líceumban a CNC képzés továbbfejlesztését és a PLC oktatás feltételeinek megvalósítását.

Tovább

2019.január 24.

A Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium diákjai már tudják, hogy mérnöknek lenni menő!
Újabb pályaorientációs témanapunkon az AUDI Hungária és a Julius-Globe szakemberei tartottak színes, élménydús beszámolót a mérnöki lét szépségeiről, majd a résztvevők megismerhették az Arrabona Racing Team versenycsapatát és a Széchenyi István Egyetem (duális) képzéseit.

Tovább