Back to top

Karácsonyi ünnepség

Karácsonyi ünnepséget tartottunk kollégáinkkal és kooperációs partnereinkkel. Az ügyvezető igazgató úr elmondta, hogy az elmúlt 17 év eredményeit a csapat közösen érte el. Munkatársaink, akik végig lojálisak voltak cégünkhöz és a vezetőséghez, illetve együttműködő partnereink is részesei ennek a sikertörténetnek. Nagyra értékeljük munkájukat, és mi is igyekszünk versenyképes fizetéssel, bónuszjuttatással és modern munkakörnyezettel motiválni őket. Kooperációs partnereinknek is köszönjük munkáját, akikkel szintén szorosan együttműködünk. A kiválasztott partnereket folyamatosan fejlesztjük, kidolgozzuk velük a speciális gyártástechnológiát annak érdekében, hogy a jövőben minél több megrendelést tudjunk számukra is biztosítani.

Vállalkozásunknak évek óta fő üzleti stratégiája a minél több iparágba való szállítás. A 2000-es évek elején főleg csak az autóipari szektorba szállítottunk, de idővel újabb piacokat is sikerült megnyernünk. Ma már az autóipar mellett a csomagoló-, műanyag-, orvosi műszertechnikai-, high-tech-, dohány- és nyomdaiparba is szállítunk.

A fentieket alátámasztva a vezetőség egy ajándék táblát leplezett le, melyen a munkatársak fényképeit helyeztük el, Ezzel szerettünk volna olyan emléket állítani, mely megfelelő módon fejezi ki elismerésünket a közös eredmény, és az elvégzett munka iránt.