Back to top

Évzáró ünnepség

A szokásos karácsonyi évzáró rendezvényünket a 2016-os év értékelésével kezdtük. Az ügyvezető igazgató röviden ismertette, hogy nehéz, de eredményes évet zártunk. Kihívás akadt bőven ebben az esztendőben is. Nem könnyű havonta több mint 3500 különböző, egyedi megmunkálású, magas minőségű alkatrészt legyártani és kiszállítani, de munkatársaink idén is remekül helyt álltak.
2016-ban két infrastrukturális beruházást sikerült megvalósítani. Elkészült az új köszörű üzemünk, illetve egy 1400 m2-es zöldterülettel bővült a cég. Eszközbeszerzés keretében egy új Y-tengelyes CNC eszterga került megvételre.
2017-ben további kapacitásbővítés szerepel a terveink között, hogy vevőink megnövekedett igényeit maradéktalanul ki tudjuk szolgálni. Újabb huzal-szikraforgácsoló gépet, CNC függőleges esztergát, centerless csúcsnélküli köszörűt, CNC megmunkáló központot, illetve a mérőlabor bővítése keretében egy precízebb 3D mérőgépet szeretnénk beszerezni.
Az évértékelés és a célkitűzések ismertetése után emlékeztünk meg a cég 18 éves fennállásáról is.
Az ügyvezető és a cégvezetés a munkatársaknak, vevőknek, kooperációs partnereknek, beszállítóknak ezúton is köszöni munkáját, akik idén is hozzájárultak a cég sikeréhez és töretlen fejlődéséhez.